ZBOŘILI JSME SVŮJ LIMEAT

Našeho kápa Honzu vždycky zajímal sport, kamarádi a dobrý jídlo. Když poprvý ochutnal sušený maso, věděl, že je to něco, co by chtěl taky dělat. A protože je v tom nejlepším smyslu slova blázen, okamžitě do toho šel.

Společně s kamarádem začal pracovat na kořenících směsích, učil se, jak krájet maso na extra tenký plátečky tak, aby jim zůstala plná chuť a šťáva a zároveň byly dobře vysušený. 

A že bylo maso se to všechno naučit.

Každej večer, když mají všichni po práci, rozsvítí světla výrobny a přes noc vyrábí novou várku VysušTo tak, aby byla ráno čerstvá, voňavá a připravená udělat chutě a doplnit energii všem masožroutům.

Dneska už dokáže připravit tak skvělý sušený maso, že když otevřeš balíček před kámošema, budeš rád, když ti zbyde jeden kousek.