Poznej nás

Vítejte u milovníků masa a kvality.

    Naše firma vznikla v srdci Jizerských hor ve vesničce Smržovka. Kdy milovník sušeného masa Jan Hrabánek hledal, hledal, objel světa kraj a nenašel sušené maso, které by oslnilo všechny jeho chuťové buňky a přitom nebylo plné éček a dalších zbytečností.

    Tak se jednoho slunečného ráno rozhodl založit firmu VysušTo a začít dělat sušené maso z kvalitního hovězího a vepřového masa a  konečně uspokojit nejen svoje chuťové buňky ale i ty vaše!

   A to se povedlo! VysušTo se dostalo do povědomí mnoha lidí a to i Vítězslava Sedláka, majitele firmy Cook for life PLUS. Slovo dalo slovo a firma Cook for life Plus převzala poctivé základy a know-how firmy VysušTo a pokračuje dál v cestě bez chemie.


    A jaký maso máme?